WiNToBootic v2.1-Creare Boot Disc, Flash USB si HDD Extern

WiNToBootic este unul dintre cele mai fiabile utilitare, folosite pentru crearea disc-urilor bootabile, Flash USB sau HDD externe, necesare instalarii Windows-ului, avand o viteza de executie foarte buna, un atu esential constituindu-l usurita in folosire, plus o mulțime caracteristici, care nu sunt incluse în alte programe de gen, cum ar fi: suport pentru NTFS, Windows 7/8 Bootloader, scriere din ISO 9660 (Joilet), ISO 13346 (UDF), boot suport pentru Windows – 7/ 8/ Vista / PE2/ PE3 si PE4, etc.

WiNToBootic este portabil, deci nu trebuie instalat, in plus nu trebuie setat, operatiunea de creare a disc-urilor bootabile, Flash USB sau HDD externe, fiind foarte simpla si rapida….programul va recunoaste automat unitatea USB sau Hard Disc-ul extern, iar cu drag&drop trageti imaginea ISO a sistemului de operare, in fereastra corespunzatoare si cu un simplu clic va incepe formatarea drive-ului (bifati casuta pentru o formatare rapida), urmata de constructia sistemului de boot, implicit scrierea imaginii ISO, a Windows-ului, pe USB.

Related posts

4 Comments

 • Posted January 30, 2014

  nicu

  sal cu programul acesta pot sa pun o imagine iso. cu un film de 4gb am incercat sa pun imaginea iso. si nu ma lasa vreau sa vad pe dvd. ms ceao

 • Posted January 30, 2014

  Mircea

  Filmele in format DVD nu se pot reda de pe stick, ci doar de pe disc. Programul creaza discuri botabile cu continut software, nu media.

 • Posted January 30, 2014

  nicu

  atunci numai filmele de 700 mb se pot pune?

 • Posted January 31, 2014

  Mircea

  Doar cele in AVI

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.