WinRAR v5.60 – Manager arhive

28WinRAR este un puternic manager de arhive, folosit pentru arhivarea documentelor si fisierelor, reducerea atasamentelor de mail, etc., avand o rata de compresie/decompresie foarte buna. Puteti crea arhive RAR si ZIP, precum si arhive in format auto-extractabil (SFX). Detine suport complet pentru despachetarea mai multor tipuri de arhive, ca: ARJ , LZH , TAR , GZ , ACE , UUE , BZ2 , JAR , ISO , EXE , 7z, etc.

Metoda de compresie se alege dupa preferintele fiecaruia, utilizatorul avind posibilitatea de a diviza fisierele pe volume/dimensiuni, precum si a securiza arhiva prin intermediul unei parole.

Noutati in WinRAR v5:

– Un nou format de arhivare.

Producatorul atentioneaza asupra faptului ca versiunile mai vechi WinRAR, nu sunt în măsură să decompreseze arhivele RAR 5. Dacă doriti partajarea unei arhive comprimate cu RAR5, este necesar a se lua in calcul, problema de compatibilitate.

– Modificări ale algoritmul de compresie RAR 5

– Dimensiunea maximă a dicționarului de comprimare a crescut cu până la 1 GB în 64 de biți si până la 256 MB in 32 de biți.

– in concluzie se poate obtine compresii mult mai mari, insa o viteza mai mica.

– RAR 5 poate utiliza acum, pentru decompresie, mai multe nuclee CPU.

– Modificări ale algoritmului de criptare, astfel algoritm este schimbat de la AES-128 in AES-256, în modul CBC.

– Caracteristici eliminate sau mutate.

 password: 453113

Related posts

1 Comment

  • Posted January 12, 2015

    axelluny

    Pentru cine este familiarizat cu acesta este bun.Mie nu-mi place faptul că face aceeași pictogramă la toatele ”arhivele” sau ”containere”.Consider că sunt alternative gratuite muult mai bune care pot satisface și cele mai complexe cerințe.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.