Windows 8.1 Professional VL RO x86/64 biti

Windows 8.1 Professional VL RO, este versiunea in limba romana a ultimului sistem de operare marca Microsoft, un OS robust, construit pe scheletul lui Windows 7, conceput special pentru comunicare, putand fi utilizat pe calculatoarele personale, inclusiv desktop-uri, laptop-uri, tablete, PC-uri Media Center.

Cu noul sistem Windows, beneficiați de cele mai bune opțiuni pentru lucru cu PC-ul și jocuri. Windows 8.1 Pro include opțiuni si caracteristici îmbunătățite care vă ajută să vă conectați ușor la rețelele companiei, să vă gestionați dispozitivele, să accesați un PC de pe un altul, să criptați date, etc., plus posibilitatea de a instala si rula aplicatiile Metro UI, descarcate din Magazinul Windows.

Cerintele de sistem nu difera fata de cele ale lui Windows 7, procesor de 1 GHz sau mai rapid, 1 GB RAM (32-bit ) sau 2 GB RAM (64-bit), 16 GB de spațiu disponibil pe hard disc (32-bit) sau 20 GB (64-bit), placa video cu suport pentru DirectX 9 și WDDM 1.0 sau mai mare.

Dupa descarcarea imagini ISO, puteti crea un Boot Disc Flash USB (stick bootabil), folosind WiNToBootic, sau ardeti imaginea pe un disc, cu ImgBurn.

 

 

sau….. descarca cu ajutorul urmatoarelor instrumente, orice editie de Windows

 

 

Related posts

Windows 7 Original x86/64 biti

Windows 7 Original x86/64 biti

Windows 7 a reprezentat cel mai mare succes al unui sistem de operare marca Microsoft, aducand schimbari majore, din toate punctele de vedere...

1 Comment

  • Posted April 4, 2018

    VADAR LACATUS

    mersi pentru acest WINDOWS in romana este fantastic am tot vrut sa am windows 8.1 in limba ROMANA.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.