TeamViewer V11.0.56083 Premium & Corporate

TeamViewer este soluţia perfecta pentru partajarea simplă a spaţiului de lucru, aplicatie cu ajutorul careia vă puteţi conecta la orice PC sau server din lume, putandu-l controla la distanta, ca si cand ati fi in fata lui.

TeamViewer…

– oferă o soluţie All-In-One pentru o mare varietate de scenarii: întreţinere la distanţă, asistenţă spontană, acces la computere nesupravegheate, birou la domiciliu, şedinţe online, prezentări, sesiuni de instruire şi lucru în echipă. Toate conexiunile sunt stabilite fără întreruperi, chiar şi dincolo de paravanele de protecţie, prin canale de date securizate, complet criptate, cu ajutorul schimbului de chei RSA de 1024 biţi şi a codificării sesiunii AES de 256 biţi.

– suporta până la 25 de participanţi la şedinţele online, acestia nefiind nevoiti să-şi instaleze un software suplimentar, pentru a participa la prezentări, tot ce trebuie pentru a vizualiza spaţiul vostru de lucru, este un browser web şi o conexiune la internet.

Related posts

CyberGhost VPN v6.0.8

CyberGhost VPN v6.0.8

CyberGhost VPN este un serviciu VPN, prescurtare pentru Virtual Private Network, o tehnologie utilizată pentru a adăuga securitate şi anonimat la...

2 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.