Rocket Dock & Stack Docklet 2

Rocket Dock este un utilitar de personalizare a desktopului, un doklet in stil Mac si nu in ultimul rand un important instrument de aerisire si optimizare a calculatorului, prin curatarea ecranului de scurtaturi, implicit gestionarea dintr-un singur loc, a tuturor aplicatiilor preferate.

Programul initial nu ne-ar fi de prea mare ajutor, deoarece in bara vom putea adauga doar scurtaturi ale aplicatilor…la 20 de programe de ex., vom avea o bara imensa si inestetica, iar in loc sa dregem, vom strica, de aceea ii vom insera un docklet, StackDocklet 2, care va schimba radical modul de abordare, locul unei scurtaturi va fi luat de un fisier, care o data deschis va putea contine o multime de comenzi rapide.

Urmati indeaproape pasii din tutorial, care a fost realizat de altfel, in Windows 8, lucru ce mi-a ingreunat putin munca, celor care instaleaza Rocket Dock in Windows 7, Vista ori XP, le va fi mult mai usor in adaugarea comenzilor rapide in foldere, deoarece daca nu le aveti pe desktop, le trageti direct din meniul de start, lucru care in Windows 8, nu este posibil, acest Start Meniu dupa cum stiti este mai diferit, nepermitandu-ne sa copiem nici o scurtatura din el.

In video tutorial am creat foldere ca NET, MEDIA, etc., in care am adaugat toate scurtaturile programelor ce au legatura cu netul, in folderul NET, respectiv toate programele gen media, in folderul MEDIA. Voi le puteti crea si denumi dupa cum doriti, de ex. aveti multe jocuri, creati folderul JOCURI, in care introduceti toate comenzile rapide ale jocurilor preferate.

Ca recomandare, locatia fisierelor cu scurtaturi sa fie folderul „Linkuri”, calea este C:UsersUserLinks, deoarece orice comanda rapida sau executabil tras in acest folder, nu se va muta propriuzis, ci isi va crea un link (scurtatura). Veti avea nevoie de cateva iconuri, pe care le amplasati intr-o locatie pe care nu o veti mai modifica.

 

 

Nota!InformationInfoRedati clipul la calitatea maxima de 720p

Descarca Rocket Dock | RAR 6.41 MO

 

Related posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.