Real Player Plus v16

Real Player Plus, mai mult decat un simplu player, un versatil manager media, ingloband o sumedenie de unelte pentru gestionarea tuturor fisierelor media din PC, de la redarea audio/ video, vizualizator imagini, browser, video downloader, video converter, etc.

Real Player Plus 16 vă permite mai mult decat sa ascultati muzica, sa vizualizati clipuri video si fotografii, …puteti vizualiza si descarca clipuri video online, pe televizorul de acasă, pe DVD sau Blu-Ray, cu ajutorul browserului incorporat sau a celor deja consacrate, dupa care convertiti si transferati pe dispozitivele mobile ca BlackBerry, iPod, iPhone, tablete, etc., partajati pe Facebook si Twitter, sau arde pe CD/DVD/ Blu-ray.

Cu un design usor si intuitiv, atat pentru începători cât și pentru utilizatorii avansați, RealPlayer Plus reda, converteste, editeaza și transfera, detinand suport pentru codecuri video ca H.264, VP8, MPEG-4, DivX-4 și DivX-5, etc., redand fara probleme AVI MKV, Xvid, WebM, DivX, 3GP si altele, precum si audio MP3, OGG, WAVE, FLAC, etc.

Real Player Plus este disponibil si in variantele pentru Windows 8, RealPlayer Express (vezi Windows Store), precum si pentru Android (vezi imaginea-codul de bare)

Descarca RealPlayer Plus | RAR 1.43 MO 

Related posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.