Portrait Professional Studio Edition v10.9.5

Portrait Professional este unul dintre cele mai revolutionare aplicatii de retusare a portretelor, fiind capabil sa obtina rezultate extraordinare asupra aspectului facial, folosind un numar mare de caracteristici pentru a mentine procesului de retusare, simplu si automatizat, in acelasi timp. Sculptura fetei este probabil elementul cel mai definitoriu al software-ului, scopul de bază al lui Portrait Professional fiind curățarea și netezirea pielii pentru subiecții de sex feminin.

Acest lucru poate fi „chinuitor” cu alte aplicatii de gen, deoarece retusarea fetei sfarseste prin a da un aspect artificial și plastic, insa cu Portrait Professional netezirea pielii este frumos reținuta si cat mai naturala.

In prima faza software-ul scanează fețele, apoi aplica markeri definitorii, care de obicei sunt foarte precisi, insa ii puteti modifica, mutandu-i in mai multe puncte exacte. Urmeaza, pe rand, controale specifice, pentru modificarea fiecarei caracteristici a fetei.

Tot procesul de modelare poate fi verificat, astfel orice esec in retusare poate fi eliminat imediat. Se poate utiliza, de asemenea, o perie touch-up pentru a elimina defectele specifice, atunci cand sistemul automatizat rateaza.

Rezultatul final poate fi exportat la rezolutia originala.

Descarca Portrait Professional Studio Edition | RAR 48.6 MO

Related posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.