Notepad 7 v4.4.0.0 – Editor de Text

Notepad 7 este un editor de text care poate înlocui cu usurinta „Notepad-ul” din Windows, aplicatia fiind ușor de instalat și configurat, chiar și de către utilizatorii începători, avand o interfața familiara și ușor de folosit.

Diferenta fata de „Notepad-ul” implicit al Windows-ului, consta in adaugarea interfetei „Ribbon”, cu functii care il fac un editor de text mult mai performant, ceva asemanator Worpad-ului. Puteți utiliza unele funcții de bază, cum ar fi tăiat, copiat și inserare, modificare fontul, dimensiune și accent, introduceți data și ora curentă, permite afișarea barei de stare, posibilitatea de anulare a acțiunilor, precum și una din cele mai tari functii ale programului, securizarea documentelor prin criptare.

Criptarea textului se face usor, din tabul Security, se alege functia „Encrypt”, asociata cu atribuirea unei parole. Decriptarea este procesul invers, alegeti functia „Decrypt”, tastati aceeasi parola, iar textul vi se va dezvalui in forma initiala.

Notepad 7 este simplu de utilizat, are nevoie de o cantitate mica de CPU și memorie de sistem, pentru a funcționa corect, avand tot odata si un timp de răspuns bun.

 password: 933954

Related posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.