Nero Burning ROM 2015 – v16.0.01300

Nero Burning ROM este un utilitar destinat operatiunilor cu discuri, oferind un pachet de caracteristici avansate cu ajutorul carora puteti crea discuri fiabile și sigure (tehnologia SecurDisc), arde și compila DVD-Video, BDMV ori AVCHD-uri, sau rip-ui CD-uri audio pentru PC și a le converti in diferite formate audio, toate pe diferite tipuri de suport media precum CD, DVD, HD-DVD, Blu-ray, etc.

Folositi Nero Burning ROM pentru:

– Crearea discurilor de date protejate, cu ajutorul tehnologiei Nero SecurDisc, incorporata, unde datele arse pot rezista la zgârieturi sau diferite deteriorari ale suportului.

– Impărțirea si arderea fișierelor supradimensionate in mai multe discuri, folosind Nero DiscSpan. Cu caracteristica SMARTFIT se merge chiar mai departe cuprinzand în mod automat toate datele, pe cel mai mic număr de discuri posibil.

– Crearea și arderea imaginilor de disc (drag and drop), cu ImageRecorder. Suporta ISO, NRG, CUE și IMG, formate de imagine disc pentru CD-uri, DVD-uri sau Blu-ray Disc-uri.

– Extragerea CD-uri audio, remixand-ule și creand propriile discuri.

– Conversia fișierele audio la o mare varietate de formate audio de înaltă calitate, inclusiv APE, FLAC, AIFF, OGG, etc.

Related posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.