Modificarea setarilor audio pe Allview X2 Soul

Modificarea setarilor audio pe Allview X2 Soul, sau generalizând, la dispozitivele Android dotate cu procesoare MediaTek, devine o necesitate atunci cînd hardware-ul componentei audio este lamentabil.

Particularizand, vom face aceste setari pentru un Allview X2 Soul, un smartphone cu caracteristici bunicele, insa, cu niste minusuri pe partea audio, in special la sunetul pentru redarea in casti, netolerabile pentru un dispozitiv cu caracteristicile acestuia, producatorul facand un fel de „branza buna in burduf de caine„.

Modificarea setarilor audio pe Allview X2 Soul se va face astfel:

1. Deschideti aplicatia „Telefon” si tastati *#446633# (la fel cum tastati un numar de telefon)

2. Se va deschide modulul EngineerMode

EngineerMode

 

 

 

 

 

 

3. Navigati la tabul Hardware Testing

4. Deschideti AudioHeadset Mode

Audio

 

 

 

 

 

 

5. Modificati valoarea Max Vol., la 160, apoi pasati „Set

Audio_ModeSetting

 

 

 

 

 

 

Nu veti transforma smartphone-ul intr-un dispozitiv super Hi-Fi, insa volumul maxim la ascultarea prin casti, va creste simtitor.

PS: V-as fi recomandat cu placere un player audio, pentru acest model, care sa faca auditia mult mai placuta, insa toate cele testate s-au lovit de aceeasi bariera…HARDWARE AUDIO extrem de limitat.

Pentru modificarea setarilor altor dispozitive dotate cu procesoare MediaTek, la care nu functioneaza codul de mai sus, instalati din Magazin Play, aplicatia MTK Engineering Mode.

Related posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.