Managementul Google sau „Culmea Reclamei”

Managementul Google sau ceea ce pe moment am catalogat ca „Culmea Reclamei”, este un fapt ce l-am zarit pe un blog si m-am gandit sa fac o recenzie asupra politicilor Google (nu ca nu le-am cunoaste) privitoare la managementul anunturilor si am sa fac referire la serviciu Google Ads, cunoscut celor ce detin un site/ blog, ca o oarecare sursa de profit, conditia fiind simpla: „Respectarea politicilor brandului, privitoare la …..”.

ExtremPC, ca multe alte site-uri pe aceeasi bresa, nu au facut exceptie de la „regula” si au fost banate sau mai bine zis private de aceasta sursa de profit, datorita incalcarii acestor politici, privitoare la proprietatea intelectuala….

Bineanteles, pe mincinos nu-l crezi nici daca spune adevarul, tot asa si Google se invarte in jurul cozii sau mai pe romaneste „se scalda in propriul rahat”, fiind de fapt guvernat de o singura politica: PROFITUL.

Ca sa exemplific, sa nu arunc o acuza fara dovezi, am sa dau doua exemple:

  • Primul si cel mai cunoscut „GUNOI INTELECTUAL” este marele YOUTUBE, care este gazda celui mai mare COPYRIGHT din lume, un BABILON al incalcarii drepturilor de autor, insa mascat de lamentarea…MATERIALELE SUNT PUBLICE…

In acest context ma gandesc la multe site-uri care se scaldau in aceleasi ape, insa au avut alta soarta, Megaupload, Monova, etc., care au „PLATIT” pentru aproximativ aceeasi „job” practicat de YOUTUBE.

  • Al doilea exemplu este al unui site (nu dau nume), din multe altele, pe bresa Internet/ WordPress, care posteaza teme WordPress, rip-uite si culmea, afiseaza reclame de la Google, exact cu tematica posturilor.

Managementul-Google

 

Si acum revin la ceea ce scriam mai sus, culmea managementului!!

„Sa faci reclama unui produs, cerand nu stiu cati bani, iar mai jos sa-l dai gratis!”

Dupa cum vedeti nu „politicile” afisate sus si tare, sunt problema, ci PROFITUL. Ai un numar mare de vizitatori, nu conteaza daca pui rahat pe site, se tolereaza, automat esti catalogat ca aducator de profit si acceptat ca atare.

Related posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.