IObit Uninstaller Pro v8.4.0.8 – Dezinstalare aplicatii

IObit Uninstaller Pro este utilitarul destinat eliminarii in profunzime a programelor nedorite din PC, precum si a oricarui plug-in sau extensie, ce ingreuneaza rularea optima a browserelor. Acesta detectează și clasifică cu usurinta toate programele instalate in calculator, permitand dezinstalarea multipla, cu doar un singur click!

IObit Uninstaller Pro este un dezinstalator eficient si productiv, datorita unor functii puternice de dezinstalare. Modului de accesare al acestora din noua interfata, este mult mai simplu si mai atractiv.

Spatiul de lucru este impartit in trei taburi, de unde se pot alege elementele dorite spre dezinstalare, din categoriile : „Toate Programele”, „Bare de instrumente & Plug-in-uri”, sau „Manager Win” si  „Utilitati” de unde alegeti cateva instrumente de sistem.

Dezinstalarea oricarui soft se face:

„Normal”, cu ajutorul dezinstalatorului incorpotat al fiecarui program, indiferent ca alegem o stergere singulara ori optam pentru eliminarea in masa.

„Fortat”, in situatii cand dezinstalatorul propriu nu exista, ori nu este gasita calea spre acesta. Ambele situatii pot fi precedate de functia “Scanare Puternica”, ce scaneaza si elimina in totalitate, ramasitele programelor dezinstalate. În plus, puteti opta de fiecare data, pentru crearea unui punct de restaurare, inainte de orice dezinstalare.

password: 458069

Related posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.