DFX Music Player EQ Pro v1.30 – Android

DFX Music Player este primul player muzical care ofera cu adevărat, o calitate profesionala a sunetului pentru dispozitivele mobile Android.

Tehnologia de procesare DFX restabilește armonici de înaltă frecvență, care au fost deteriorate în procesul de codare MP3 și de asemenea, crește în mod dramatic basul dispozitivului vostru, fără a reduce nivelul de redare. DFX reface de asemenea, calitatea naturala a sunetului, pierduta prin procesare sau conversie, pentru o experiență de ascultare exceptionala.

DFX Music Player include, de asemenea, un EQ multi-band (egalizator) profesionist, cu ajustări fără distorsiuni sau pierderi de calitate, putandu-vă bucura pe deplin de melodiile MP3, fără sunet înăbușit nenatural și răspuns al basului limitat, ca la player-ele muzicale mai vechi.

Caracteristici DFX Music Player:

– Utilizeaza o tehnologie avansata de procesare DSP, pentru a imbunatatit in mod dramatic calitatea sunetului și răspunsul basului pe playere de muzică Android.

– Puternic, dar usor de utilizat, cu selecție de muzică pe bază de Playlist-uri, melodii sau artisti.

– Include mai multe presetări de procesare audio, pentru a optimiza cel mai bun sunet DFX pentru mediul dvs. de ascultare și gusturile personale, inclusiv presetări de Bas Boost.

– Include un EQ multi-band de calitate.

– Nivel precis de control audio.

Datorita efectului de prelucrare DFX și al egalizatorului, veți observa imediat un impuls semnificativ al volumului și o calitate generală a sunetului la orice melodie, redata de pe orice suport.

Nota! Puteti descarca fisierul direct in dispozitivul vostru, prin accesarea articolului din browserul instalat in Android.

 password: 800667

Related posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.