BB FlashBack Pro v4.1.7.2810 – Captura Desktop

BB FlashBack, un software de captura a desktop-ului, cu ajutorul caruia creati si editati diverse filme, tutoriale, clipuri sau prezentari de calitate, prin adăugarea de text, sunet și imagini la înregistrarile ecranului, un program ușor de utilizat, nefiind necesare cunoștințe speciale de editare.

BB FlashBack foloseste un mod radical si diferit pentru captura, fata de alte software-uri de gen, avand un impact minim asupra performanței PC-ului, astfel încât să puteți înregistra ecranul complet, la rate de „refresh” ridicate, cu rezultate dintre cele mai bune.

Facand o comparatie, din punct de vedere al consumului de resurse, cu principalele softuri de captura, este undeva superior lui Camtasia si inferior lui Action!

BB FlashBack este dotat cu diferite tehnologii de înregistrare, optimizat pentru obținerea celor mai bune rezultate indiferent de configuratia calculatorului, detinand funcții de editare puternice, un controlul complet asupra sunetului, calitatii video si nu in ultimul rand, dimensiunii fisierului rezultat.

Materialele rezultate pot fi exportate in diferite formate, precum AVI, Flash, QuickTime (H.264), MPEG4 (compatibil cu iPod / iPad / telefon), GIF, WMV, EXE și PowerPoint, sau urcate pe YouTube, Blip.tv, Viddler și Revver.

Related posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.