„Asus Backtracker does not support you system”

„Asus Backtracker does not support you system” este o eroare ce apare la instalarea Asus Backtracker, o aplicatie destinata recuperarii/restaurarii imagini de sistem originale (laptop-urile ASUS), din partitiile de recuperare, operatiune care in final, trebuie executata prin alte metode decat cele oferite implicit, deoarece din anumite motive, restaurarea nu mai este posibila pe caile normale, (implementate defectuoasa, parerea mea).

Recuperarea imaginii originale de sistem, prin metoda Asus Backtracker, cand conditia de mai sus se indeplineste (nerecunoasterea partitiilor de recuperare) ridicam din umeri la aparitia acestei erori si ne intrebam, cum se poate ca un soft pentru acest dispozitiv sa nu suporte sistemul cu care a venit???

Contactarea expertilor de la ASUS, va zic ca nu are rost, sunt total pe langa subiect, solutia lor se rezuma intotdeauna la „trimiteti aparatul in service„, care se plateste chiar si in garantie, pentru restaurarea Windows-ului.

Solutia este simpla si am descoperit-o intamplator, instaland niste utilitare oferite de ASUS, programe care, multe din ele neavandu-si rostul, cel putin ptentru Windows 8.

Eroarea „Asus Backtracker does not support you system” se datoreaza lipsei in sistem al pachetul de drivere „ATKPackage”, de care depind multe aplicatii inutile, cu care vin incarcate dispozitivele ASUS.

Pentru descarcarea pachetelor, accesati pagina de suport http://www.asus.com/support/, introduceti modelul dispozitivului, apoi descarcati driver-ele sau uneltele dorite.

Related posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.