Advanced Tokens Manager – Backup Licente Windows 8 & Office

Advanced Tokens Manager este un mic program cu ajutorul caruia putem face backup al licentelor Windows 8 si Microsoft Office 2010/2013, precum si posibilitatea de restaurarea al acestora, la un moment dat, fara a detine cunostinte avansate in domeniu.

Pasii sunt urmatorii:

1. Rulati Advanced Tokens Manager.exe.

Executati fisierul din arhiva, backup-ul creandu-se in aceeasi locatie, scutindu-va astfel de cautari inutile.

Atentie! Nu inchideti arhiva decat dupa crearea backup-ului si dupa ce ati confirmat arhivarea lui.

2. In fereastra de dialog al programului, daca sa gasit o licenta valida, veti apasa „Activation Backup”.

atm1

 

3. Urmatorea fereastra este un avertisment,…apasati din nou „Da”.

atm2

 

4. Daca cheia de produs detectata se potriveste cu licenta instalata, se va crea backup-ul, daca nu, programul va cere introducerea cheii (vi se dau ultimele caractere ale serialului), dupa care bifati casuta „I have checked…..”, apoi „Continue”.

atm3

 

Daca totul a decurs normal se creaza backup-ul si veti observa ca butonul „Activation Backup” s-a transformat in „Activation Restore”.

Dupa iesirea din program, confirmati adaugarea fisierelor noi create, in arhiva, pe care o puneti la loc sigur.

In cazul restaurarii licentei, scoateti arhiva de la „naftalina”, rulati din nou Advanced Tokens Manager si apasati „Activation Restore”, apoi restartati sistemul.

Nota: Sunt cazuri in care, din diferite motive re-activarea nu se finalizeaza, urmatorul pas fiind introducerea cheii de licenta in produsul la care ati facut backup-ul, ex. Windows, apoi „ACTIVATI”. (Cheia o gasiti in arhiva, folderul „Activation Backup”, fisierul config.ini).

BACKUP SI ACTIVAREA MANUALA

Nu intodeauna backup-ul si/sau restaurarea licentelor cu Advanced Tokens Manager, va fi un succes, in acest caz va trebui sa purcedem la procedura manuala, si anume:

Urmam calea C:\Windows\System32\spp\store\2.0, unde o sa gasim fisierele data.dat si tokens.dat. (Fisierul data.dat este ascuns, va trebui vizualizat…)

In cazul backup-ului, le veti copia si pune la loc sigur, iar in cazul restaurarii, le lipiti exact de unde le-ati luat.

Restartati…!

Related posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.