Advanced SystemCare PRO v10.2.0.721

Advanced SystemCare PRO este un utilitar de sistem, destinat intretinerii si optimizarii calculatorului, detinand un set de instrumente avansate, capabile sa mareasca performanta PC-ului, facandu-l sa ruleze ca la inceput.

Programul ofera un serviciu de ingrijire completa, care indeparteaza, stimuleaza, curata, rezolva problemele comune, pentru a duce la un rulaj optim, orice sistem.

Advanced SystemCare PRO curata fișiere junk, malware, defragmenteaza si optimizeaza registru si hardul, repara vulnerabilitatile, scurtaturile, protejeaza securitatea si accelereaza internetul, in plus dezinstaleaza orice program si urme ramase in PC, cu noul IObit Uninstaller.

Advanced SystemCare PRO mai incorporeaza cateva aplicatii utile, precum: Driver Booster, cu ajutorul caruia mentineti actualizati driverii din sistem si Malware Fighter, care detectează și elimină cele mai profunde infectii cu malware.

Puteti alege intre o interfata avansata sau una mai simplista, depinde de cunostintele fiecaruia, se poate instala in limba romana, iar la capitolul setari, iata cateva recomandari:

Intrati la setari rapide si porniti sau inchideti urmatoarele:

  • Detectare Completa – DA
  • Protectia Explorarii  – NU
  • Optimizare Activa – NU
  • Monitorizarea Performantei – NU
  • Ajustare Extrema – DA
  • Curatare Profunda a Registrului – DA
  • Stergerea Securizata a Filelor – NU
  • In sectiunea Automatizare, NU, la toate

La Alte setari (dreapta sus a ferestrei), intrati la Setari, iar din tabul General, debifati Porneste automat ASC odata cu Windows.

In tabul Ingrijire, la Stergerea informatiilor private, bifati „cookies” in toate browserele.

Atentie! Cei ce detin Windows 7 activat (cu un activator), in timpul scanarii, la sectiunea ” Vulnerabilitati”, probabil va gasi ca gaura de securitate, actualizarea pentru Windows 7 (KB971033)…..DEBIFATI-O!

Recomandare! Setati pe „Manual” servicile „Advanced SystemCare Service” si „IObit Uninstaller Service”!

 password: 484756

Related posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.