Spotflux, VPN gratuit

Spotflux este un utilitar de retea virtuala (VPN) cu ajutorul caruia puteti naviga pe net in deplina siguranta, protejandu-va identitatea, prin modificarea adresei IP a conexiunii.

Varianta gratuita a acestui program este mai mult decat suficienta pentru navigarea pe Web in „modul stealth”, singurul inconvenient fiind inserarea catorva reclame.

Spotflux este compatibil cu toate versiunile Microsoft Windows, detinand si versiuni pentru sistemele Mac, sau cele mobile IOS sau Android.

Dupa instalare, porniti programul, acesta conectanduse automat la servere, nu trebuie sa faceti nimic, decat sa navigati in voie. Dupa iesirea din program, trebuie neaparat restartata conexiunea la net (dezactivare/activare).

Related posts

2 Comments

 • Posted December 12, 2013

  TOR

  SFlux este VPN. Tunel. Totul este total criptat de la IP extern pana la IP SFlux. Ai scris 3-4 randuri fara sa spui nimic.
  In poza de mai sus ai si un dispozitiv android si nu spui numik de firesheep. Si nu mai zic…

 • Posted December 14, 2013

  Mircea

  Adevarat, cam putin pentru un articol, insa am expus ideea, fara procese si definitii, in fond nu prea cred ca intereseaza pe multi de firesheep sau metode de criptare ori definitii VPN….iar in alta ordine de idei, producatorul are atat de putine de spus despre propria creatie, incat chiar am o jena sa scriu mai mult decat ei.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.